looking for unique and personalized gifts???

Monday, March 29, 2010

She's 6 months old





ape ye perkembangan adik...

- berat adik?..tak tau la naik berapa.belum pegi check lagi..hehehe..harap2 naik la byk sikit..
- baru pandai pusing2..tu pun tgn sangkut lagi..
- dah kurang sikit cranky nye
- dah start solid...try bagi dia solid food sikit2
- suka hisap jari
- asyik nak main je keje dia...dapat mainan terus masuk dlm mulut..huhuhu
- sgt suka main ngan abg irfan...bukan main lagi adik gelak kalau si irfan melayan dia main
- sgt suka dgn plastik bag..pantang nampak, terus sambar masuk dlm mulut..kalau kita tarik dia nangis...adik suka jugak ngan kertas dan kain untuk dimasukkan dlm mulut..tapi plastik dia paling suka...
- adik ni, kalau dia tak nampak saya, elok je dia baring, main, tak nangis pun..tapi bila dah ternampak saya, mula la dia start nangis..byk akal tau si kecik ni..







written by,

12 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha...cute jer bc perkembangan yaya....makin byk akal...makin cerdik...makin chumel...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

dah besar adik irfan yang comel ni.. diam tak diam jer kan wanie.. pasni dah nak masuk setahun.. alahai masa...

lebat rambut sayyidah ni kan wanie

☆ lieya latif ☆ said...

dah besar dah...rase2 cam lieya ni baru jek bace citer wanie pregnant heheeheheheeh....

manis senyumannyer......pasti tak sabar nak tgu merangkak...pastu bertatih plak.....

yantz-yeem said...

huk alo....mmg budak2 camtu kan...kalo nmpk kita mula la nak suh berdukung la tu...mmm sayyidah dah beso dah...kjp je...ms nie la nak main puas2 ngan dia...

Zalia Othman said...

Dah 6 bulan dah.. macambaru jer lepas tgk wanie lepas bersalin haritu.. How time flies.. Sayyidah naik berat banyak sket eh bleh lawan safiyyah.. hehehe

liwaniel said...

zalia...camne la nak lawan safiyyah..masa 5 bulan hari tu berat dia baru 5.3 kg..harap2 kali ni naik la byk sikit

Zalia Othman said...

hahaha.. cuba pasti berjaya! Ker safiyyah yg terover besar nie? hahahahah

Jue ~ mama DnD said...

hehehe...suka mkn semuanya...jaga² mimi..ntt jd mcm dalila dulu.. uk uk kuar sticker...

senyum comel adik abg irfan nilah...

Sham Ummi Echa said...

baru saya perasan... da lama giler x citer psl baby nyer milestone kan.. baru la sedar da la rupanya diri ini x beranak kecil...huhuhu

Hannah said...

Thanks Wanie and family coz dtg besday bash hannah and sorry coz tak sempat nak entertain....nanti dtg lagi ok..muahhsss!!

As said...

comei... sgt comei... sekejap jer dah 6 mths anak dara ni... suka tgk dia senyum,.. geram tul

Mimi said...

comelnyer senyuman :)