looking for unique and personalized gifts???

Thursday, July 7, 2011

Kegilaan masa kini



angry bird ooo angry bird...semua org tgh gila main game angry bird kan sekarang...tak kira la budak2 ke, bapak budak ke..semua suka main angry bird





irfan pun sekarang bukan main suka main game angry bird ni...sape lagi yg mengajar kalau bukan abahnye..siap terer main lagi dari saya...huhuhu..saya bab game2 mmg terkial2 la nak main..si irfan kalau dapat main game ni seharian pun boleh...sampai habis baattery hp abahnye baru la dia stop main...huhuhu


angry bird rio ni pun ade dalam hp mr. irwan


yg tak tahan tu boleh pulak dua abah dan anak ni berebut nak main game ni...siap boleh tolak ansur abah main sekali, irfan main sekali...ahaksss...kelakar pulak tgk gelagat dua beranak ni main angry bird...


suka pulak ngan si merah ni



mujur la takde ipad...kalau ade mau la tiap2 hari 24 jam, si irfan ni melayan angry bird je...bila pak lang dia dtg rumah, ipad paklang la menjadi mangsa si irfan...hehehe


eh saya pun ade angry bird saya sendiri tau...nak tgk tak
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hehehehe...scroll lagi ye
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-0
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
surprise ni...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
comel tau angry bird saya
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

nak tgk tak?
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
--

--
-
-
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-














TADAAA......






















ni la angry bird saya...comel kan...ahakss


















written by,






3 comments:

...sWeeT uMi... said...

alahaiii...comei nye angry bird wanie kuikuikui...mmg org ngah gile pasal game ni kan skrg (^_^)

maya amir said...

hahaha...itulaa rupe angry bird wanie ye?;)

lieyalatif said...

mmg sume tgk dok gile main angry bird ni wanie...same laa kat umah ni...baik papanye...baik mia mija nye...lieya jek tak layan..sebab tak minat sgt game2 nie heheeheh

ape2 pun, angry bird yg jenoh lieya scroll tu paling cute heheeheheh