looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, June 13, 2012

Gigi


aduhai...dah seminggu blog tak berupdate..bz sikit dgn online shop...dah settle2 lagi...yg lecehnye nak shoot gambar satu2...huhuhu..byk tu...dgn ade tukang kacau lagi...ahaksss


si baby cida ni la tukang kacau no 1...org nak shoot gambar barang2, dia sibuk suruh shoot gambar dia...jenuh la setiap barang kena ade gambar dia....huhuhu


baby cida ni byk betul gaya psoing dia...ikut mood...tetiba mood dia time ni nak kena posing senyum nampak gigi..so layan je la

setiap gambar mesti kena nampak gigi...setiap kali shoot mesti dia minta tgk...kalau tak nampak gigi, dia suh shoot balik...ish ish ish..anak dara mr. irwan ni....


sibuk nak bergambar dgn beg bunny dia..tetiba senyum tak nampak gigi...

baby cida : ala takde gigi pun...sekali lagi

si cida ni kalau bercakap bukan main lagi...pot pet pot pet macam mak nenek...geram mendengar nye.... hehehe



so shoot la sekali lagi...bila nampak gigi, baru si kecik ni puas hati...ahaksss..macam2.



written by,

3 comments:

Neeza.Areef said...

chumellll

lieyalatif said...

keh keh keh ...comel sgt...syok anak pandai posing ni wanie...layankan ajeeee hehehehhe

Mama Likha said...

heeee. mse ni lah tgh potpetpotpet mcm mak nenek kan. mmg geram, byk sgt soklan yg akan ditanya.. sabau jer lahh hehehe :))