looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, January 29, 2008

tajuk ape2 pun boleh la

memandangkan flash hubby dah rosak, kitorang pun hantar repair kat nikon...hubby punya risau sebab weekend ni dia ade job...nak guna flash...sekali org tu kata flash siap lepas raya cina...lama nye...hubby pun tgh pening kepala la sekarang fikir sama ade nak ganti ngan org lain atau beli flash baru...tapi aku rasa mungkin dia beli flash baru jugak kot...sebab nak buat spare..kot2 flash rosak time tgh job..kan haru...kesian jugak kat hubby...sebab dia plan nak beli lense wide angle..terpaksa la tangguh dulu la nampak nye...takpela, bila ade job lagi leh simpan sikit2 balik buat beli lense...

lepas gi nikon, kitorang gi amcorp mall...hubby nak gi survey harga flash...aku pulak nak gi kedai buku kat tingkat atas sekali...tak ingat pulak ape nama kedai tu...lama jugak la membelek2 buku kat situ...last2 kitorang beli 1 cook book, 1 buku untuk aku, dan 1 buku untuk irfan...menarik jugak buku2 masakan kat situ...lenkali boleh beli lagi...beli sikit2 dulu...kang beli je lebih, tak buat satu hal pulak..
irfan cam biasa kalau masuk kedai buku...dia yg akan pilih sendiri buku mana yg dia nak...kalau kita pilih semua dia tak berkenan...biar je dia pilih sendiri...mmg dia suka pilih yg ade gambar2 animal, car, train, boat dan yg sewaktu dengan nye...

irfan sekarang tgh blajar2 jalan..jalan pun lum stabil lagi...tapi, bila kitorang keluar jalan2, mesti dia nak jalan sendiri...tak nak dukung atau dok dalam stroller...dia nak tolak sendiri stroller tu pulak..ish..ish...kalau dukung, menggeliat2 dia nak turun jalan sendiri...tapi dia nak org pegang tangan dia bila jalan tu...

1 comments:

azrine said...

wah,irfan suka buku ek.Aqim pon suka jugak,tapi sekarang ni suka dok renyuk kan buku-buku dia.geram kut.hehehe