looking for unique and personalized gifts???

Saturday, April 19, 2008

rumah ooo rumah

dah nak sebulan kami pindah rumah baru...tapi belum habis mengemas lagi...penat jugak pindah ni...ni pun pindah sikit2...sebab rumah in laws dekat je ngan ngan baru ni...so angkut2 sikit2..tu yg sampai sekarang lum habis pindah semua barang tu...hehehe...cuma bilik sikenit ni je dah kemas...barang2 dia tak banyak pun...cuma bila dah kemas, tak sampai 5 minit lepas tu bersepah balik dengan toys dan books dia...

masa pindah hari tu, penat nak pasang balik almari dah katil...si kenit ni pulak ringan tulang...sibuk nak tolong pasang sama...habis semua skru di sepah2kan...siap dia tolong letak skru lagi kat katil, nak tolong skru kan....kelakar pun ade

sejak pindah baru sekali bawak si kenit swimming kat swimming pool sini....bukan main seronok dia...ade pulak budak2 lain yg melayan dia...mmg seronok la...siap tak nak keluar lagi dari swimming pool tu....

1 comments:

CikPuanMuda said...

owh... kita berada dalam situasi yang sama ;)