looking for unique and personalized gifts???

Friday, March 21, 2008

baby comel

malam semalam, kami pegi melawat baby kawan sekolah aku dan hubby dulu...wife dia bersalin baby boy...3.77kg..chubby dan sgt la comel...

baby diorang still ade jaundis...diorang sewa phototherapy tu bawak balik rumah....seronok tgk diorang ni...diorang mmg pro bf...wife dia bersalin kat smc...the hospital mmg pro bf...siap paed check ibu2 dah bf their baby ke belum...jenama2 fm mmg tak dibenarkan disebut oleh staff2 hospital tu, jika ade ibu2 yg bertanya fm ape yg sesuai utk anak mereka...seronok dengar...

nama baby boy diorang tengku rayyan haziq...mula2 sampai irfan malu2...dia nak pegang baby tu, tapi malu2..aku mmg suka tgk muka dia tgh malu2 tu....hehehe....bila aku nak pegang baby, dia macam tak suka...jealous...hahaha.....macam2

2 comments:

Home Theater said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

Multifuncional said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.