looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, April 20, 2010

Pusat Sains Negara

awal bulan hari tu bawak la si irfan pegi pusat sains negara...Kidz Months sepanjang bulan april ni..masuk pun percuma...


byk ruang pameran kat PSN tgh renovate..tu yg masuk free agaknye tu...tak byk yang boleh di tgk2...tapi untuk budak macam irfan ni byk jugak la aktiviti nye...seronok betul irfan kat situ....sampai dah nak tutup pun tak nak balik lagi..huhuhu


irfan dan mr. irwan tgh mewarna untuk button badge



khusyuk nye si irfan ni mewarna



ade science show..yang saya terkejut, elok je si irfan naik stage bila di panggil..irfan ni kan agak penakut org nye...

muka cam nak nangis pun ade...hehehe...tapi lepas naik stage tu seronok pulak dia...siap nak naik stage lagi...



main racing car dgn abah



naik stage lagi



naik stage dgn abah pulak..ahaksss



buton badge hasil dari naik stage 3 kali dan yang buat sendiri..



tempat mainan budak2



ok la untuk budak...untuk adult bosan sikit kot sebab byk galeri pameran tutup sebab renovation..si irfan mmg seronok sgt la kan...jenuh nak memujuk dia balik...





written by,

6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

bagus wanie bawak irfan ke sini, leiya pun tak tepikir....seronok pun seronok kan, dpt belajar something pun yeak....bagus tuh

ann @ hatiberbunga said...

lama dah berangan nk pegi, tp hampeh. bila agaknya kami berkesempatan ye? hmm...

atty's said...

lom penah lagi sampai sini..nanti ar nak bawa fir..

Mimi said...

seronok jugak bwk ke sini kn..utk expose budak2 dgn new things..tickets utk adults berapa dorang charge?

Mimi said...

seronok jugak bwk ke sini kn..utk expose budak2 dgn new things..tickets utk adults berapa dorang charge?

Prof.Spike said...

Salam,
saya terbaca post blog ni tentang Pusat Sains Negara(PSN) dan unutk makluman Saya adalah kakitangan dalam unit program di PSN.

Actually, nak ucap thanks sebab give a good feedback tentang PSN. Lepas ni setiap bulan ada program istimewa untuk pelawat.

Saya nak berkongsi blog saya tentang eksperimen sains yang dijalankan di PSN. Mungkin boleh dipraktikkan untuk anak di rumah.

http://rubicubedu.blogspot.com/

Thanks.
Prof Spike a.k.a aziz