looking for unique and personalized gifts???

Friday, April 30, 2010

adik suka swimming

cerita lama jugak...


bawak dua beradik ni swimming kat swimming pool bawah rumah ni ha....


kalau aktiviti2 camni seronok la si irfan



first time adik guna neck float ni..confuse je muka dia...ahaksss...baby float irfan dulu dah bocor, so saya belikan neck float je utk adik....nampak cam tercekik je kan...tapi ok je sebenarnye..adik seronok..siap nangis bila bawak naik...



dua beradik ini...abang irfan suka kacau adik tau..hahaha





written by,





KiddyGifts | Promote Your Page Too

5 comments:

ann @ hatiberbunga said...

olololo... comelnya sayiddah ngan neck float tu..!! yg xleh tahan, muka blur yg mahal tu. hahaha..

JuJue said...

alamakkk best nyer neck float tu! tak terlucut ke? ajaibb! hahaa..! menarik!

nak nak nak nak... beli mana?

atty's said...

nanti ..lelama adik mesti leh swimming.leh geng ngn abg fir..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

yelah wanie
nampak cam pelik jer...coz' kepala jer kan kat atas..
tp comel ler yaya..lepas nie abg long ada geng nak main rendam2 dlm air..

nampak berisi dah yaya..
nampak sgt zana dah lama tak masuk sini jenguk2 abg long & yaya

sya_zazoo said...

cutela float adik tu...beli kat ner ekk wanie?