looking for unique and personalized gifts???

Thursday, October 13, 2011

layannnn...

eh eh..ape adik buat tu

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




hmmm.....minum susu sambil gentel2 kain...huhuhuhu..actualy belum tido lagi ni...tgh asyik minum susu dan gentel kain...ahakssss


adik dan kainnye mmg tak dapat dipisahkan...lagi time nak tido...mesti ade kain...so angkut la kain dia merata tempat...mujur la dia tak kisah tukar2 kain...yg penting mesti kain cam towel tu...lagi tebal dan besar lagi dia suka...yg nipis2 dia tak nak...yg besar sgt cam towel pun dia tak nak...lepas tu kain mesti nak sekurang2 nye 2 helai...macam2





written by,

3 comments:

lieyalatif said...

ooo ni kire habitnye die la ni yeak he hehe...mcm mia suke gentel bucu bantal....adoi laaa...anak2...mcm2 peel...

Sari said...

alolo, chomeyy..
anak ksari gentel bucu bantal busuk yg saiz dewasa :D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hihiih.. anak saya pun camtu..
nak isap susu kena ada bear musyuk die,
sambil isap sambil usap bear.. heheheh