looking for unique and personalized gifts???

Monday, October 31, 2011

Little surprise celebration

Irfan 5th dan Sayyidah 2nd Birthday celebration
Tempat : Kg Sri Aman


Actually kami buat simple dan kecil2 je...cuma family saya dan family mr .irwan je...kami buat bbq kat kg. sri aman...

irfan minta surprise kan dia...makanye berusaha la saya dan mr. irwan plan...masa nak amik kek, tinggal kan irfan ngan SIL...tapi irfan macam pelik apesal la semua org sibuk2 ni...sibuk beli brg, prepare utk bbq...SIL ckp irfan ade tanya dia senyap2 "mama nak buat birthday irfan ke"..tapi semua org buat tak tau je...hehehe

ptg dalam pukul 6 lebih, saya dan mr. irwan pe kg sri aman dulu...untuk siap2 kan BBQ..irfan tinggal kat rumah dgn parents saya...dia pun dah pelik2 asal mama dan abah dia sibuk2 ke sana ke mari...ahakssss

dalam pukul 9mlm camtu, mr. irwan pun pegi jemput irfan dan parents saya kat rumah....irfan sampai je kg sri aman, turun dari kereta, saya pun bawa keluar kek dan nyanyi happy birthday beramai2...jadi tak surprise nye??? entah la...irfan cakap jadi...kuang kuang kuang...


Angry Bird Cake for irfan and sayyidah


rainbow cake


Happy birthday to u..happy birthday to u..happy birthday to irfan and sayyidah...happy birthday to u


Potong cake


nyum nyum


The food...BBQ ayam, kambing, daging burger, sosej, jagung...bihun, potato wedges, fish nugget, dadih, apam, eclairs

sepupu irfan

org kuat bakar membakar


makan angry bird..




susah nye nak shoot gambar adik yg elok...maklumla ramai kawan..main je keje dia..berlari ke sana sini...baju muka semua dah comot


"irfan : best la birthday irfan...mama buat surprise..ade kek angry bird...nanti nak birthday lagi tau"




written by,

6 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

alalo sweet je irfan... hehehe nampaknya tiap2 thn wanie kena pk cara nak suprisekan dia la...

hepi besday buat irfan & sayyidah :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...
This comment has been removed by the author.
...sWeeT uMi... said...

siap request nak surprise ye irfan...dah pandai skrg yeh...happt birthday ye...sedap2 menu bbq ni hehehhee...yum yum

Neeza.Areef said...

rata2 tgk kek skang msti angry bird..heheh..

btw..happy bsday to both kids

Eisha said...

happy birthday irfan & sayyidah :)

ZanaNordin said...

wah...dah pandai requested nak suprise birthday party yerkk

happy belated birthday to both of u yerk irfan and sayyidah..

so cute ler dua badek nie..
meriah coz' di samping keluarga tersayang

pssttt : abg irfan hensem lerrrr rambut camtu