looking for unique and personalized gifts???

Thursday, November 8, 2012

Nak order ape Cik....





Jom main masak2....Baby cida dah bukak kedai... 

"nak order ape cik?"



beriya menyiapkan order customer...masak ape la tu agaknye



jgn kacau cida la...bz ni...hehehe



oh yee...abg irfan pun suka main masak2...nak jadi chef bila besar nanti katanye...


masak2...customer dah tunggu lama tu


ni la customer2 nye...jemput2 makan...


kalau bukan soft toy yg jadi customer, mama dan abah la pulak yg jadi customer....

"nak order ape cik?"
"ade nasi goreng, roti canai, mee goreng, chicken chop, pizza"
"air ade kopi, milo, oren, sirap, ice blended, coconut shake"


haa...order2... 





written by,

4 comments:

sitiezahim said...

pondok2 budak2 zaman sekarang..time saya dulu, main bawah pokok je, pakai bekas2 tin susu or sardin. bila buat api, kena marah dengan mak hehe..

lieyalatif said...

tu le, lame dah saye tunggu ni...order saye tak sampai2 pun nie....heheehehe....

lieya rase wajib ade mainan masak2 ni kat umah kan kalo ade budak kecik....

Anonymous said...

[url=http://www.sportshoesaustralia.com]supra shoes australia[/url]
[url=http://www.supra4shoes-canada.net]http://www.supra4shoes-canada.net[/url]
[url=http://www.supra4shoes-canada.net]http://www.supra4shoes-canada.net[/url]
[url=http://www.supra4shoes-canada.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.supra-mexico.org]supra shoes[/url]

Anonymous said...

When we think about the concise explaination the idea of really like, installing relations to a romantic partnership using a further, nonetheless as the experience that is definitely engendered once you have miltchmonkey a greater marriage yourself way too : or maybe as a a sense of increased unity household and also humanity , therefore it turns into more clear that most everyone is looking for in life is certainly really like.