looking for unique and personalized gifts???

Monday, September 10, 2007

irfan n the girls

sabtu lepas abah ade job ambik gambar kat opis mama....pagi2 lagi dah kejut, mandikan irfan...sampai je ofis mama, abah terus la memulakan kerja dia...irfan seronok betul bila ofis mate mama yg perempuan melayan dia...siap buat aksi manja lagi....bila kawan mama yang lelaki nak dukung irfan, dia tak mau..siap nangis lagi..amboi2...suka ngan pompuan anak mama ni....

mlm tu mama ikut abah pegi wedding kawan abah kat dewan perdana felda....abah ambik gambar malam tu..mama duduk semeja ngan kawan2 abah..bila kawan2 perempuan abah tegur irfan, punya la seronok dia...sekali lagi dgn aksi2 dan muka manja dia...bila yg lelaki nak main2 ngan irfan, dia buat bodoh je...hehehe..tapi dia suka main ngan kawan abah sorang ni...siap main suap2 biskut pulak....hehehe...kelakar pulak tgk diorg...mama cakap ngan kawan abah tu "dah ade bakat tu...kawin la cepat"...heheh...tapi mmg irfan suka ngan dia...dia rajin melayan irfan...kitorang sampai rumah malam tu dalam kol 2 lebih...penat nye...

ahad tgh hari pulak kitorang pegi sunway pyramid....tgh jalan2 tu terserempak ngan cousin mama(perempuan)...masa tu irfan baru bgn tido...mood pun tgh tak baik..tapi bila cousin mama tegur irfan, bukan main lagi irfan tersengih2 sambil buat aksi2 manja dia..mama pulak yg geram nak gomol2 je irfan tgk aksi manja irfan tu...hehehe

kesimpulannye...anak mama ni mmg suka ngan perempuan...ngan lelaki dia memilih sikit...hehehe...irfan2...

1 comments:

PapaRock said...

Cayalah irfan...camni la baru rock..jumpa perempuan..musti cover macho..tak gitu??