looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, March 5, 2008

akhir nye....

sejak kebelakangan ni mmg betul2 letih,dan sedih...irfan belum sihat lagi dan masih berjaga tengah2 malam menangis menjerit2....rasa macam nak marah je bila dia nangis jerit2 tengah2 malam tu....tapi lepas tu sedih tgk dia...mesti dia tak selesa byk kahak....setiap hari doa agar si kenit cepat sembuh...tak sanggup tgk dia tak sihat macam tu...

ade jugak berita gembira semalam....akhirnye, dah dapat kunci rumah baru semalam...dah pegi tgk...seronok irfan berlari2 dalam rumah baru tu...ye la..kan kosong je...seronok la dia berlari2...akhirnye...dah ade rumah sendiri...hehehe..semalam dah tempah grill...2 minggu baru siap..lepas pasang grill dan kitchen cabinet siap baru la kami pindah masuk...hubby pun seronok...weekend ni dia leh la gi gym...hahahaha

4 comments:

mamaqimie said...

Wah mesti excitedkan masa nak masuk rumah baru...berapa harga rumah...berapa bayaran bulanan...kami nak surey gak rumah nie..

mumaina said...

wanie,
rumah baru area mana...tahniah!!

sian Irfan,
batuk yer...
Aina pun sama tapi yang pelik time tido lah batuk...
supaya Irfan cepat sembuh yer...

wanie said...

mamaqimie,
kami beli rumah kondo je ...rm160+k ...

wanie said...

mumaina,
wanie beli kat area puchong...belum pindah masuk lagi...nak tunggu gril semua siap baru la nak mengankut barang pindah..

irfan masih lum sihat...makin byk pulak kahak dia...kadang2 dia susah nak nafas..sedih tgk dia