looking for unique and personalized gifts???

Sunday, August 10, 2008

geram betul

dah seminggu lebih aku jadi SHAM...tak dapat nak memblogging kat rumah...ni pun kat kg..streamyx takde lagi...aku mmg hangin betul....

sepatutnye isnin lepas dah pasang telefon...janji pukul 2.30..aku pun tunggu la kat rumah...sampai kol 5 tak nampak pun org telekom dtg nak pasang telefon....esok nye pulak, diorang bagi alasan printer rosak...tak boleh nak print ape yg perlu dipasang kat rumah aku....mmg berasap aku dengar alasan tu....khamis baru la org tm tu terhegeh2 nak dtg...dah buat complain baru nak dtg...

ok la dah pasang telefon...esok nye petang, hubby nak apply streamyx pulak...dah ade line telefon baru boleh apply streamyx...sekali diorg cakap, tak update dalam system lagi....bertambah2 berapi la aku...takkan nak tunggu seminggu baru nak update....

so esok baru boleh apply streamyx....tak tau la bila boleh dapat...ape alasan lagi diorang nak bagi...

2 comments:

The Wife said...

Sabar2 Wanie...TM dgn STreamyx mmg la service lembab. sama lembabnyer dgn connection dia. ive had issues with them few times dah. seriously annoyed tapi nak buat mcm mana, we dont hv much choice, do we? sigh..

mamaaina said...

Wanie,
why not change to maxis/celcom broadband..
i am maxis user..so far ok kat area puchong nie.
nak install pun senang jer.