looking for unique and personalized gifts???

Friday, August 1, 2008

kena perli pulak

semalam aku tak balik lewat sgt...sebab aku buat report separuh, budak baru buat separuh....

balik tu hubby ajak pegi 1U...dia nak cari air filter untuk kereta dan nak cari jam....baru je nak masuk parking, irfan dah sibuk2 cari kasut dia...dia dah kenal shopping complex walaupun belum masuk lagi....lepas tukar air filter, kitorang pun jalan2 la kat new wing, cari kedai jam....hubby tak jumpa pun yang dia berkenan...dalam kol 10 kami balik

on the way balik

hubby: ni dah tukar air filter, makan, jalan2 1U, kol 10 dah balik....macam2 dapat...kalau keje balik kol 12-1 pagi, tak boleh buat ape pun...duduk la kat bawah ofis tu tunggu sampai lebam

aku: erkkk...

bisa betul ayat tu...

takpela hubby, lepas ni dah tak balik keje tgh2 mlm lagi...

1 comments:

Mommy Lil' N said...

re: rasanya hari tu company nak cari orang...kalo interest bole la email resume kat wafa2605@yahoo.co.uk
Nanti saya passkan kat HR..kalo nak tau lebih lanjut pasal my company can surf www.iguarantee.com.my