looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, July 27, 2010

Jakarta-Bandung Day 3 - shopping2


kita sambung lagi ek...


day 3 kat bandung..aktiviti utama shopping laa....


sementara menunggu supir sampai



destinasi pertama pasar baru..ramai orang..agak mencabar bila bawak budak2 ni...kat sini cuma beli barang2 yang dikirim org...telekung, kain ela, baju2 muslimah etc...tukang pilih, mr. irwan la...kan saya dah kata saya ni tak pandai shopping...huhuhuhu


suasana di depan pasar baru..sgt sesak



seterusnye jalan2 pulak di oulet jalan dago



setelah penat berjalan2, makan ice-cream durian dulu...nyum nyum sedapp..



dua beranak itu sedang menikmati ice-cream durian



jalan2 di outlet jalan dago sampai hari dah gelap..hehehe...sebelum balik hotel singgah jonas photo dulu..mr. irwan mmg teringin nak pegi situ



fuhh...dari pagi sampai ke malam...mana tak penat...sayyidah pun dah meragam...so for dinner kami makan nasi padang lagi kat depan hotel


segala jenis lauk di letak depan kami...tapi memandangkan saya dh penat..makan pun tak berselera..huhuhu...si irfan yang berselera makan...dah kelaparan sgt la tu



mr. irwan makan ni...sate padang



end of day 3....







written by,

4 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah......bagus nyer ler wanie..
bab2 shopping sumer serah pd mr irwan....kalau zana lerrr........mau pening hubby nak melayan.........

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wanie, aiskrim durian kat jalan dago tak sesedap kat Mode Plus..

masa kak mimi dan lieya makan aiskrim kat jalan dago, aiskirm tu dia letak susu coklat kan.. tak berapa sangat rasanya.. tp kalau kat depan Mode Plus tu, memang bebetul2 sedap la, sebab dia letak susu jer.. rasa lemak2 dia .. tak caya, cuba tanya lieya.. 2 kali kami repeat aiskrim Mode Plus tu

Aimi said...

wanie tak pandai shopping?? bagusnya..bertuah cik abg awk..kalau akak dpt pi bandung lagi, maunya berbeg2 akak shopping.. :D

atty's said...

nampak shedap lak satay padang..