looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, July 21, 2010

Jakarta-Bandung

Jakarta-Bandung
23-29 June 2010


sebenarnye kami plan nak pegi bandung ni cuti sekolah...tapi macam2 hal ade..bila dah selesai semua, harga tiket flight pun dah mahal...maka nye ditangguh la lepas cuti sekolah...


kami naik KLM..flight ke jakarta...harga berpatutan dan selesa...kata flight transit...so sgt selesa...


flight kami pukul 4.30 ptg..so bergambar2 dulu di KLIA..
holiday 2010

irfan second time naik plane, so takde masalah...dia sibuk tgk movie toy story sambil makan kiddy meal dia...ade meal dalam flight tu...yg kesian kat sayyidah...masa naik takde masalah sgt...masa nak landing teruk dia menangis...siap teresak2 lagi...dah cuba bagi dia susu, makanan, dia tak nak...mau 1 kapal terbang dgr dia menjerit...


sampai di jakarta dalam pukul 6 ptg waktu jakarta...terus amik teksi pegi stesen keretapi...kami terus ke bandung mlm tu jugak....keretapi pukul 8.30 mlm


irfan dan sayyidah dah kepenatan...mujur keretapi kosong..boleh irfan baring kat seat depan saya..



dinner atas keretapi...nasi rames...



kesian..terpaksa tgk world cup guna hp je..huhuhu



sayyidah dah mengantuk sgt ni



sampai bandung dah nak pukul 12 mlm...masing2 dah keletihan...hotel pulak belum book pun lagi...kena pegi cari hotel pulak mlm2 buta tu....satu2 hotel kami tanya semua full...sekolah liburan time tu...semua penuh...nasib baik jumpa jugak hotel yg available...

ape lagi check in...siap2...terus zzzz....esok2 pagi2 supir dah dtg jemput utk ronda2 bandung...


-bersambung-




written by,

4 comments:

~aSHa~ said...

bestnye jalan2 makan angin

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

wuyooo syoknya wanie dah sampai bandung :) baiknya irfan + adik...x meragam eh naik keretapi, lama tu.... sonok bjalan kalau anak x meragam...

Sham Ummi Echa said...

amboiii lamanya wanie pi bandung.. eh sham pon pegi bandung gak on 25-28 jun tu.. xde rezki lak kita nk jmpa kt sana kan..

ada baby mmg sonok shopping kt bandung kann

Sham Ummi Echa said...

amboiii lamanya wanie pi bandung.. eh sham pon pegi bandung gak on 25-28 jun tu.. xde rezki lak kita nk jmpa kt sana kan..

ada baby mmg sonok shopping kt bandung kann