looking for unique and personalized gifts???

Thursday, April 5, 2012

Asyik tgk gambar je, dapat jugak merasa akhirnye

hahaha...panjang nye la tajuk....


sekarang kan jalan2 blog asyik la org tayang makan burger bakar ni...dgn daging burger yg tebal nye, dgn cheese yg meleleh2 nye..siap bertingkat2 daging burger...saya pun teringin la nak merasa kesedapan burger bakar ni...dah lama teringin nak makan..tapi kan...jauh sgt la wangsa maju tu...dgr cerita kena beratur panjang, lama sgt nak dapat order, rasa tak sanggup pulak la nak ke wangsa maju tu...heheheh...


maka nye simpan je la hasrat nak merasa burger bakar tu, dgn harapan, kot2 la dia nak bukak cawangan kat puchong ni ha...


dan harapan saya tercapai....Kaw Kaw Burger Bakar bukak cawangan kat Lokas Makana, Puchong Utama...mmg dekat sgt dgn rumah saya...tak sampai 10 minit pun...ngehngehngeh...ape lagi, terus la saya mengajak mr. irwan kan...lepas maghrib je terus pegi ke lokas mana...heheheh


dan inilah yg kami order


mr. irwan punya set single burger with cheese...kalau yg set ade 3 pcs sosej..saya punya sama je ngan mr. irwan cuma tak amik yg set..

kenapa tak amik burger yg bertingkat2...takut tak habis...yg single ni pun mengah nak menghabiskannye ..daging burger tebal....


Lokas Makana ni food court...so takde la kena beratur...kerusi meja makan pun byk...selesa la...kami pun sampai awal, takde la lama menunggu..


dan irfan berposing dgn burger saya...

saya tak order burger untuk irfan dah sayyidah...diorang makan sosej yg set mr. irwan punya..tu pun makan separuh sorang je..saya bagi burger saya pun diorang pandang sebelah mata je.....masing2 dah kenyang sebab diorang dah makan nasi kat rumah...sebelum maghrib lagi diorang dah makan nasi...


bila dah dekat ni, boleh la pegi bila2 teringin nak makan burger bakar ni kan...lenkali boleh order yg double pulak...tapi kena lunch yg ringan2 je la, baru la boleh dinner burger bakar yg double ....hehehe..




written by,

5 comments:

...sWeeT uMi... said...

betul la wanie...sana sini dok citer pasal burger bakar ni...mmg teringin gak nak try...ni dah tau ada kat puchong, leh kot try g sana pekena burger ni hehehehe

lieyalatif said...

menarik! lieya nak try le..sbab kalo puchong ngan putrajaya dah tak jauh mane....

Neeza.Areef said...

dah dekat ngn umah ape lg..mau asik nk belii je kan..

Anonymous said...

buy valium diazepam valium sale online india - valium used high blood pressure

Anonymous said...

xanax for sale without prescription generic xanax pills identification - xanax 2mg high