looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, February 12, 2008

alkisah

malam semalam hubby keluar ngan kawan dia...nak gi jumpa penghulu kg..nak minta sign utk borang kawin kawan dia tu...lewat pulak dia balik rumah...lepak minum2 dulu ngan kawan dia tu...

aku pun tidokan irfan kat ruang tamu...aku ni mmg tak leh tido selagi hubby tak sampai rumah..lewat macam mana pun dia balik aku mesti tunggu kat ruang tamu....kenapa ntah...so lepak la kat ruang tamu tgk tv tunggu hubby balik...irfan lak dah tertido kat sebelah aku...

tetiba irfan merengek2...aku pun tepuk2 dia...dia tido balik...aku pun sambung tgk tv...ade satu adegan ni, org naik kuda...tetiba irfan terus berdiri, duduk atas aku..terkejut aku...tangan tunjuk2 kat tv sambil henjut2 kan badan dia...dia tunjuk horse la...hahaha..lepas habis adegan kuda tu elok je dia gi tido balik...ish ish...

4 comments:

paparock said...

wakakaka..kelakar la...
Thats why wa bawak iQy naik kuda kat melaka haritu, untuk elakkan wa jadi kuda dia...ekekeke...

mumaina said...

wanie,
kelakar betui...gelagat irfan samer ngan Aina malam semalam....padahal dah tido...letak dalam bilik lagi..tiba2 kat TV kuar iklan Ribena yg lagu industan tu..tiba2 dia boleh duduk..sambil tgn tunjuk tu..tu...tu...abis jer iklan tu...boleh sambung tido balik...ish..pelik sungguh budak2 nie kan..:-))

mamadanish said...

hahaha..klakar la irfan..
danish tak pernah lagi mcm tu..kalo tdo lena terus..hehe

wanie said...

irfan kalau tido senang terjaga...kalau tgh tido, kita kiss dia pun leh terjaga..tapi lepas tu dia tido balik la