looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, February 5, 2008

tv baru

semalam balik keje singgah carrefour subang...nak beli tv...sebenarnye ahad lagi nak beli tv tu..tapi cc tak lepas...dah call bank dia kata aku nye cc ok je...mungkin line kat carrefour tu busy...penat tunggu...

so semalam pegi la carrefour balik nak beli tv tu....last2 tak jadi beli tv tu...jumpa tv lain pulak...hahaha...sama cam semalam cc tak lepas jugak....3-4 kali try baru la lepas...tension gak tunggu...ok jugak la harga tv tu...dapat pulak vaucher carrefour...ok la tu

tv tu sebenarnye untuk rumah baru nanti...rumah belum leh masuk lagi tapi barang2 semua dah beli...bila la leh masuk rumah baru ni....loan dah approve...tapi lama nye la diorang ni nak settle kan payment...

1 comments:

cindaii said...

bli lcd tv eh?brand ape?ok tak