looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, November 10, 2009

aktiviti hujung minggu

yeay saya dah habis pantang minggu lepas...

maka nye aktiviti hari minggu kami adalah jalan2....sabtu kami pegi belanja barang dapur..agak kelam kabut jugak la la melayan dua beradik ni...dgn si irfan pantang nampak mainan, merengek2 minta mainan...si adik pulak kejap2 merengek...nak berbelanja pun kena cepat2....lepas belanja barang dapur, singgah kelana jaya kejap...mr. irwan nak amik stok album...lepas tu terus balik rumah...


ahad pulak duduk rumah je...mr. irwan je keluar pegi melawat sedara dia kat hospital...saya tak pegi...risau pulak nak bawak si kecik tu ke hospital...


isnin mr. irwan amik cuti...saja nak menghabiskan cuti yang byk lagi tu...kami pegi lunch kat Restoran Saba, cyberjaya...kami order lamb kabshah dan lamb hanigh...sedap...irfan pun suka makan kambing tu...


lepas makan cadang nak terus balik je sebab hujan lebat...sekali tetiba terpegi ke 1utama pulak...ahaksss...mr. irwan nak pegi mph...kami kalau masuk mph kalau tak 2-3 jam mmg tak sah...5-6 buku jugak mr. irwan beli...pegi 1utama semata2 nak pegi mph je..lepas tu terus balik rumah...


adik meragam setiap kali jalan2...dia tak suka jalan...si irfan dulu masa baby, kalau berjalan senyap je...kalau terperap kat rumah je dia meragam...adik ni terbalik pulak...adik tak suka berjalan kot....




written by,

5 comments:

syazyatie said...

baby girl mmg fussy sikit. Lagipon awak br lepas pantang.sy pon camtu gak..dua2 girl xker jejalan masa baru2 lahir. tp bila si kakak dh besar..asik nak ajak jejalan jek.;)

Mimi said...

dah mula mengorak langkah berjalan2 sana sini ye..baru habih pantang la katakan..
Runsing gak kan dok rumah lama2, sekali-sekala dpt berjalan best sket..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mesti best dapat jalan kan, pantang pun dah abis

yantz-yeem said...

wah wani abis pantang terus jln2 pusing mall!!!hehehe..alahai adik kan baru tgk donia luar...lama2 dia ok la tu...

mrsjaddo said...

wanie,
Kt saba tu mmg sedap.me dh pg 2x..nsk sj je pun sedap kan??