looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, November 24, 2009

alahai

raya aidilfitri lepas kami kat tak balik teluk intan...so raya haji ni kami nak beraya kat teluk intan la kan...dah plan dah nak balik teluk intan samaada rabu mlm ataupun khamis pagi...

tapi mak saya call semalam..di tak bagi kami balik teluk intan....huwaaaaa.....Sebabnye...mak dan ayah saya kena sakit mata....diorang takut kalau kami balik beraya kat teluk intan, nanti irfan dan adik berjangkit sakit mata pulak...setelah bersembang2. keputusan nye tak balik teluk intan la...huhuhu...saya dah berangan2 nak beraya ngan family saya kali ni..tapi nak buat camne kan....kang berjangkit sakit mata kat anak2 susah pulak kan...

makanye raya haji ni beraya di kg sri aman lagi la nampaknye....




note to mr. irwan: tahun depan dua2 raya beraya kat teluk intan tau..tak kira...hahaha



written by,

4 comments:

Jue ~ mama DnD said...

kesiannya wani..hajat x kesampaian... x per nanti x raya pun bleh bali..cuam suasana berbezalah kan... skang ni mmg musim sakit mata wanie... akak satu keluarga dah kena.. akak n dalila baru sembuh.. skangni danish n papa dia plak yg kena.. sakit mata ni xder prevention... kalo dah kena 2 minggu gak lah kuarantin..

syazyatie said...

sokong..sokong..hihi

☆ lieya latif ☆ said...

musim la wanie skrang nie.....kat opis ni pun lepas sorang...sorang kene....

pada lieya pun better tak yah balik...takut berjangkit kat irfan ngan si kecik plak...

atty's said...

takpe..nanti tahun depan leh raya ..telok intan..