looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, November 3, 2009

little update

dah seminggu blog ni tak berupdate...tak berkesempatan nak update...


adik kurang sihat...kena selsema pulak...dah beberapa hari dia kurang menyusu dan meragam waktu mlm..bila tgh menyusu dia mengamuk2...hidung tersumbat...kesian tgk adik...kecik2 lagi dah kena selsema...ni berjangkit dari irfan la ni...tapi irfan dah sihat...adik yang belum sihat lagi...


ni abg irfan yang sgt manja..kuat merajuk
DSC_2332


irfan: nak car kfc
mama: car kfc ape?
irfan: car kaler2
mama: cakap la kat abah
irfan: nak car kfc
abah: car kfc ape?
irfan: car kaler green
abah: nak beli kat mana?
irfan: kfc kat depan
abah: nanti la beli
irfan: hah kaler green..



huhuhu...terpengaruh ngan iklan chicky meal kat tv...hari ni pagi2 lagi dah tanya mana car kfc...




written by,

6 comments:

yong ibu chem said...

musim kan sekarang ni..

chempaka, klu gi KFC, tak kiralah drive tru ke apa, mesti nak pow menan tau..adehh

fauzi-maya said...

budak2 mmg suke pow menan..kekeke...

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ala cian adik yaya... irfan pun suka keta kfc eh.. maryam pun sama.. asal pegi nak keta..adoi la

Mimi said...

kesiannyer kt adik...semoga cepat sembuh..

kids mmg suka kan menan free kalo beli fast food..

ena said...

cian kan bile baby x sht.. selesema lak tu.. musti ssh dier nak bernafas mlm2 terutamanyer.. huhuhu.. Irfan tu cam anak sy gak.. tp anak sy pompuan.. suke sgt ngan menan laki.. penat nak layannn..tp layann jek laaa...

Ena said...

yg Name Irfan tu namenyer pun same ngan anak sy yg ke-2..Ammar Irfan Namenyer.. hihiii...