looking for unique and personalized gifts???

Friday, December 25, 2009

MedaiStore Lucky Draw

Sticky Post







Saya nak join lucky draw pulak kali ni...lucky draw ni anjuran MedaiStore


Hadiahnye????ade hadiah untuk 3 pemenang tau..

1 CD BAMBOO BABYTODD
1 CD COOLABABY
1 WETBAG
dan hadiah2 misteri...


menarik2...manalah tau ade rezeki saya menang CD ni..boleh la try pakaikan adik...


nak join jugak?..mudah je syarat2nye

1. kena beli CD dulu? takde la...sape2 je boleh join ya.. kena jadi FOLLOWER MedaiStore dulu.
2. pastu buat satu ENTRY promote Lucky Draw ni dan pastikan ia STICKY MODE sampai 25 Disember 2009
3. letak BANNER di side bar
4. senaraikan MedaiStore dalam BLOGLIST anda ye.
4. dan jangan lupa LINK balik ke MedaiStore.
5. tinggalkan jejak/komen supaya saya boleh menjejaki anda.

boleh ke MedaiStore untuk maklumat lanjut..


written by,

1 comments:

nikhazifah said...

salam, saya dah terjah. gud laq!