looking for unique and personalized gifts???

Thursday, December 3, 2009

stitch

hari ahad pulak kami bawak irfan pergi tgk stitch kat tropicana mall...kebetulan mmg nak pegi area2 damansara tu..bawak la sekali irfan tgk stitch...


kami sampai dah pukul 3 lebih...show pukul 3 dah start..kena tunggu la pukul 5...saya pun register amik pas untuk show pukul 5..sementara nak tunggu pukul 5, kami pun join la games yang ade kat situ...org ramai..lama jugak la kena beratur...mujur adik tak mengamuk hari tu


main baling bola



bowling pulak



yang ni mr. irwan yang tolong mainkan..ahaksss



kalau berjaya main games2 tu dapat la hadiah towel stitch...tapi si irfan ni manala pandai main semua tu...baling bola pun alahai jatuh depan mata je..ahaksss...tak merasa towel stitch...

dapat yang ni je..dapat botol air, calender, tatoo sticker, shade kecik tu..ade lagi satu buku..tapi mana ntah dicampak si irfan ni...jadi la ek..tu pun irfan dah cukup seronok...



mr. irwan je yang bawak irfan tgk show stitch tu..saya dan adik tak masuk pun...saya tgk dari tepi je la...macam2 aktiviti ade...si irfan mmg angkat2 tangan nak join..tapi mr. irwan yang cuak..takut kena panggil naik atas stage....hahaha

nak habis show, bergambar ngan stitch...

muka takut je budak ni kena peluk ngan stitch..ahaksss



alahai..nampak sgt si irfan ni kurus..tulang je...haihh



pegi tropicana mall mmg semata2 nak bawak irfan tgk stitch..lepas tu balik la...heheheh..

sekarang hari2 ajak pegi tgk stitch..kat kedai kata nye...hari2 menunggu citer stitch keluar kat channel 615..alahai irfan...19hb baru ade la




written by,

5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah seronok...mcm2 ade hah...tapi kan wanie, cam tak takut jek irfan...kire steady gak die....kalo mia tu sah2 dah meraung tak hengat dunia tu....hihihihi

anyway, hepi anivesari....dah sepasang anak...semoga bahgia hingga ke akhir hayat....amin

Jue ~ mama DnD said...

beranilah irfan nie bergambar ngan stitch tu..kalo dalila dah meraung dah tu...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

oo sangat berani irfan tu . siap sorang2 lagi bergambar dengan sticth. kalau f & e, jangan harap.. belum jejak atas pentas dia dah lari langkah seribu

Mama Aqim said...

wah, bestnye dapat hadiah2 tu..

maya amir said...

berani die amek gmbr dgn stitch tu.. kalu airell, meraung gamaknye...hehe