looking for unique and personalized gifts???

Thursday, December 10, 2009

wedding di hujung minggu

sebenarnye weekend lepas, kami plan nak bercuti2...mr. irwan dah apply cuti sampai hari selasa..dah plan nak balik teluk intan lepas pegi birthday bash aqeel..ahad pegi bercuti2 sampai selasa...tapi semua plan tak menjadi....parents saya dtg sini hari jumaat...sabtu pegi wedding sedara kat kajang..ingatkan kejap je, boleh la ke bash aqeel lepas tu..tapi tak sempat...kol 4 lebih baru balik dari wedding...huhuhu...

plan nak bercuti ke cameron pun tak jadi...kami dah booking bilik semua...tapi tak jadi pegi...huhuhu...makanye bercuti2 di rumah saje la ye....


gambar2 masa wedding di kajang..


ni la pengantinnye..majlis nye kat dewan
DSC_3885

yang kawin ni anak bongsu kepada adik opah saya...tu yang dah habis majlis baru balik tu..jumpa sedara mara semua


satu je la ye saya letak gambar pengantin..hehehe


nak letak gambar cendol pulak...ahaksss...cendol ni salah satu food masa wedding tu...sedap...
DSC_3908


irfan yang sungguh khusyuk makan cendol...atok yang suap
DSC_3843


mr. irwan pun sama..beriya dia makan cendol tu...3-4 mangkuk jugak la dia belasah...hahaha..
DSC_3910

saya pulak makan cendol sikit2 je la..buat rasa2..mana boleh minum ais..kang kembung perut pulak si kecik tu


adik sayyidah pun nak bergambar jugak
DSC_3920

nampak je bulat..sebenarnye takde la bulat sgt...tak kuat menyusu si adik ni...berat pun tak berapa naik..


suka sgt main lidah dan air liur...ish ish ish
DSC_3927


ahad dok rumah, isnin ke ikea, selasa di kg sri aman..itula cara2 kami menghabiskan cuti...huhuhu..bila leh cuti2 malaysia ni..




written by,

2 comments:

zai kulim said...

salam...

Jom jom contest nie..mana tau leh dpt rm free..
senang jer copy entry yg ader kat link http://zaikulim.blogspot.com/2009/12/contest-hidup-berani-untuk-gagal.html

dan paste kat blog nie dan linkkan entry korang kat http://denaihati.blogspot.com/2009/12/contest-hidup-berani-untuk-gagal.html

mudah jer...

dah buat bagitau zai erk...

tq

Mimi said...

bulan ni every Friday cuti kan...bole sgt la kalo nk bercuti2 mesia :D