looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, February 3, 2010

Cuti2 Malaysia: Cameron Highland

khamis lepas kami bercuti2 malaysia di cameron highland selama 3 hari 2 malam...setelah beberapa kali cancel nak pegi cameron ni, akhirnye pegi jugak kali ni...


puchong - teluk intan - cameron highland - teluk intan - puchong


rabu mlm kami ke teluk intan dulu, khamis pagi baru gerak ke cameron highland..khamis pagi baru kami bertolak ke cameron..belum sampai cameron lagi irfan dah bising minta strawberry chocolate...kami sampai dalam pukul 2.30ptg, terus check-in dulu..kami dok kat TM Resort Sri Intan la...


irfan dan adik tgh berehat2
cameron jan 2010


Al-Mashoor Strawberry farm & Hasr's Strawberry farm

lepas siap2 semua, baru la kami keluar....misi pertama nak cari strawberry chocolate untuk si irfan...memandangkan dah petang, byk tempat dah nak tutup..kami terus ke Al-Mashoor je...kat kg. sedia...tapi nasib irfan tak baik pulak...strawberry chocolate takde pulak..mungkin sebab dah nak tutup...yang ade cuma strawberry ice-cream je...jadi la..


adik terliur tgk abg makan aiskrim
cameron jan 2010


adik dgn topi besarnye
cameron jan 2010


dah siap makan aiskrim, pegi Hasr's Strawberry farm pulak..opposite Al- Mashoor je...kami kalau nak beli produk strawberry spt jem ke, strawberry kering ke etc mesti cari kat Al-Mashoor atau Hasr..ni farm org melayu kita...produk2 semua diorang buat sendiri..


makan aiskrim strawberry lagi
cameron jan 2010


muka budak nak cari gaduh...ahaksss
cameron jan 2010



irfan tak tahan sejuk

sampai2 cameron je irfan dah menunjukkan tanda2 nak selsema...irfan mmg tak tahan sejuk, mesti selsema punya...digandingkan pulak dgn makan aiskrim, terus sengau suara dia...mlm tu dah batuk2...haih....



memandangkan dah petang, segala farm semua dah nak tutup, kami pun pegi dinner dan lepak2 bilik je la mlm tu...



written by,

5 comments:

~~ciklinn~~ said...

ala tomeiiii nyerrr geramm akak tgokkk.....

takuttnyerrrr muka garang abg irfannn... hehhehe

yantz-yeem said...

irfan still lagiks wat cemek muka camtu yea wanie....mmm nmpk notty la abang nie...

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

alalalo sweet je 2 badek ni tau...geram tgk

Mimi said...

oo...yg duia ni org melayu punya ye? hari tu kami main beli je kat kedai2 tu..lain kali nk kena cari yg org kita punya la kan..tolong bumiputera kan...

Cuti2 Malaysia said...

jom cuti cuti malaysia lagi!