looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, August 25, 2010

Universal Studio Singapore Part 1



belum habis2 lagi cerita Singapore ni....


kami ke universal studio ni esok nye lepas mr. irwan habis kursus..kami ke sana naik bas je dari tune hotel JB...odessey coach..naik bas dari tune hotel pukul 10.30 pagi...sampai universal studio dalam pukul 12...sgt rugi sampai tgh hari...tak dapat nak explore puas2...lenkali kena pegi pagi2 k...


ni la budak yg paling seronok..



sgt seronok budak ni...tak sabar2 nak tgk madagascar semua..



Madagascar



abg dan adik..adik dah kepanasan



tgh tunggu show madagascar



lets dance with the penguins, alex, gloria and king julien..i like to move it move it



king Julien



adik takut naik ni..sekejap2 hulur tangan minta dukung...ahakkkss



irfan dah mula kepanasan dan malas nak jalan..mr. irwan pegi la sewa buggy untuk si irfan



mr. irwan je pegi kat entrance untuk sewa buggy..kami tunggu kat madagascar...sempat dia bergambar ngan woodywood pecker ni


"kenapa abah tak bawak irfan sekali?..irfan nak jumpa woodywood pecker"
setiap kali tgk gambar abah dgn woodywood pecker mesti si irfan cakap macam tu..


Seterusnye ke far far away castle



kami masuk castle far far away..tgk shrek 4D...best..siap ade tempias2 air bila donkey bersin...ahaksss..irfan pun suka...ingatkan dia takut sebab kerusi bergerak2.


lepas keluar dari castle..hari semakin panas



Far Far Away Castle



kami berehat sementara tunggu mr. irwan naik roller coaster..irfan dgn buggy yg di sewa



~bersambung~




written by,

6 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah bestnya wanie, kak mimi pun plan nak gi hujung tahun.. kalau ada rezeki la..

berapa sewa buggy tu ek

Sham Ummi Echa said...

seronoknya wanie dah smpai spore universal studio nih.. sy pon tingin nk pegi.. tp x tau la bila.. hehehe

Hirda Ibrahim said...

kami dh beli tiket AA next january.
semata coz ni pi USS le ni.
ramai org complaint panas coz dia kat pulau kan?

betul wanie, patutnya kena dh ada depan pintu USS bila dia buka pkl 10am tu.

Cik_Nomi said...

besar dah apan ye... lama betul tak jenguk blog akk...

Nikita said...

Wow .. Surely u had a fantastic moment in Universal Studios Singapore ! I can see that on those pictures , they're all show HAPPINESS !

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...