looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, March 30, 2011

jom pusing2

jom pusing2 naik basikal petang2...




esok irfan ade school trip ke taman warisan pertanian putrajaya...irfan tak sabar2 nak pegi..nak tgk rubber tree katanye..risau jugak ni..harap2 esok semuanye berjalan lancar

dan harap esok cuaca baik, tak panas sgt dan tak hujan...kalau hujan macam mana nak tgk rubber tree kan..kalau panas sgt takut irfan tak tahan..ni pun tgh tak berapa sihat...





written by,

4 comments:

atty's said...

alor comey je dua badik nie naik basikal..

yantz-yeem said...

ala best nya irfan dah pi trip...mmm bila lah skul aqil nak wat trip gaks nie?tingin nak tau boleh ke dia pi sorang2 hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

suweeeetnyer adik n abg nek beskal..

maya amir said...

insya Allah ok die gi trip tu:) sayidah nak ikut jugak?;)