looking for unique and personalized gifts???

Friday, March 4, 2011

Pisang bolen




apekah itu pisang bolen???




ni diaaa




dalamnye ade pisang dan cheese




makan panas2 baru lepas masak mmg sedap...


mr. irwan beli 2 kotak lagi...saya bukan tak suka pisang bolen ni..suka..tapi boleh mkn paling byk 3-4 ketul je (byk tu..hehehe)...lepas tu dah tak lalu...kalau brownies berkotak2 pun takpe..hehehe


anak2 pun tak mkn pisang bolen ni..makanye mr. irwan la yg kena menghabiskan semua nye ye...





written by,

8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah husben wanie pi bandung ke?....tu la kan, lieya kalo brownise mmg laju...pisang bolen ni slow sikit...tapi tetap suke sebab ade cheese.....nyum...nyum...

maya amir said...

die kene goreng ke atau boleh terus makan? *banyak plak bertanye aku nih*..hehehe

hOtMaMa said...

saya suka nie!! klu pg bandung, kompem beli kt kartika sari... makan panas2 mmg sedap.. sbb ada cheese sekali, rasa lemak2 gitu..

atty's said...

ayork..cabaran.betul hihihihi..

Zana_MamaBatrice said...

gitu rupanya rupa pisang bolen tu..
ha haha...hari tu masuk kartika sari..cam blur2 jer..ingatkan pisang bolen tu kek lapis..rupa2nya bukan..
tak beli pun wanie

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wanie, kak mimi mmg takleh telan pisang bolen ni. mmg tak lalu kat tekak.. dia kena makan panas2. kalau dah sejuk, lg la tak leh makan

haritu husband kak mimi pergi bandung pun beli. last2 tersadai je sebab tak de sapa pun makan..

onniesham said...

sy x penah try pisang bolen nih. ari tu pi bandung pon bli brownies je. tgk pic nmpk sedap je.

Ann Ishak said...

nampak sedap lahhhh