looking for unique and personalized gifts???

Thursday, March 17, 2011

kesian dia



hari tu kan opah dan atok irfan dtg puchong...irfan mmg seronok la kalau opah dan atok dia dtg...

selasa bila opah dan atok nak balik teluk intan, irfan pun nak ikut...saya bagi je la dia ikut..lagipun parents saya akan dtg puchong balik hari khamis...sbb ade appointment kat hospital selayang..


bukan main seronok si irfan kat teluk intan..saya nak skype dgn dia pun dia tak berapa nak layan...asyik main ye...huhuhu


saya ingat khamis baru parents saya dtg balik, tgk2 rabu ptg dah sampai...irfan pulak asyik cakap tak nak balik...baru 1 je sleep teluk intan..dia nak 3 days...hehehe


hari ni parents saya pegi hospital selayang pastu terus balik teluk intan...irfan nak ikut la...kesian dia..asyik ulang2 baru 1 day sleep teluk intan..nak 3 days...jenuh jugak la nak pujuk dia...bila opah dah atok dia balik pagi tadi muka irfan sedih je...huhuhu


bukan irfan je sedih...adik pun dah pandai sedih bila opah dan atok nak balik teluk intan





takpe ye irfan...cuti sekolah lainkali boleh tinggal ngan opah dan atok teluk intan lama sikit ye




written by,

3 comments:

Mama Likha said...

hi salam kenal mama wanie dari ghmb :)

http://mynameisztee.blogspot.com/

yantz-yeem said...

alooo...coti skolah kan wani...best la kalo irfan dpt ikut opahnya balik kg...oh nnti nak try la bekpes kat gerai fil wani tu ekekeke...tu pun kalo berjaya lepas ke sn...hehehe

shahjiehan said...

salam, akak @ abg, saya pinjam pic irfan~ harap benarkan... tq so much~