looking for unique and personalized gifts???

Thursday, August 4, 2011

Mee udang Kuala Sepetang


Alhamdulillah dah masuk hari ke empat kita berpuasa....Selamat berpuasa...


Oooppsss...ni cerita masa sebelum puasa ye...ahakss.

masa balik teluk intan hari tu, kami ngan parents saya ke kuala sepetang semata2 nak makan mee udang...sanggup tu ke sana semata2 nak makan mee udang...parents saya mmg kaki mkn...ade sekali tu, diorang pegi juru semata2 nak makan gerai ikan bawal goreng...pegi juru, makan, pastu balik...hehehehe


mr. irwan order mee udang special...udang byk...


nasi goreng udang utk saya..saya punya udang pun byk k...


slurppp... 


 ibu dan ayah saya makan nasi putih....lauknye udang goreng tepung


 dan sambal udang


semuanye udang...puas la makan udang hari tu...hehehe



nota kaki : tgn fikir2 nak masak ape utk berbuka...untuk saya dan mr. irwan ape2 pun boleh..untuk si irfan ni susah sikit...cerewet...ape ye lauk utk si irfan ni...bagi idea sikit...pedas2 semua dia tak mkn



written by,

5 comments:

...sWeeT uMi... said...

cedap nye sambal udang tu...umi tgk semua size besar2 udang tu, mmg puas ati la mkn kan hehehe...apa kata wat sup aym je tuk irfan, mesti best (^_^)senang pun senang kihkihkih

bonda dadif aka akish said...

wohooo..mmg terbaekla udang2 itu..

=)

lieyalatif said...

ya amppun wanie!!! saje mengganggugugat iman ku dibulan puase tau...betol2 tergode tgk udang tegolek2 tu...dah le besar2....mmg puas kan....

onniesham said...

ya allah trliur nya tgk. sedap ke kt situ. ishh rasa cam nk trbang je pi sana. peberet sy udang ni.

irfan dh start puasa yeh? bagusnyer irfan

Eisha said...

bawal goreng dekat Juru tu mmg famous! sedap lak tu :)