looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, January 10, 2012

happy birthday abah...

Jumaat lepas kan birthday mr. irwan...takde celebrate mana2 pun...kebetulan setap jumaat mr. irwan main badminton dgn adik2, cousin dan member2 dia...so celebrate birthday kat court badminton je la..hehehe


mr. irwan, irfan, sayyidah dan haikal (cousin irfan dan sayyidah)


 birthday cake..choc cheese


muka si irfan dah merah2 berpeluh main tak berhenti


makan2 dulu..gilir2 makan sambil main badminton..hehehe..siap ade sate dan sate padang lagi SIL saya bawak


birthday boy main badminton


masing2 dah penat...si irfan tu dari kol 9 mlm sampai nak balik rumah kol 11 lebih, tak berhenti2 main..berlari2...tak reti penat..saya yg penat tgk dia tak berhenti2 main lari2..ahakksss..tgk kaki 2 beradik tu dah hitam..main tak berkasut..ish ish ish


layan video sayyidah nyanyi lagu birthday utk abah dia

video




written by,

2 comments:

yantz-yeem said...

happy birthday abah irfan!!!nampk irfan dah tinggi le wani...sayyidah pun dah big gurl

lieyalatif said...

wah...meriah!!! siap sambut kat court badminton lagi.....best2.....

hepi besdei mr irwan...may god bless you....