looking for unique and personalized gifts???

Thursday, January 12, 2012

Lost World of Tambun - Hot Spring

ni cerita time cuti sekolah hari tu...irfan bising nak holiday..so kami bawak la dia pegi lost world ni...kami pegi weekday sbb weekend lost world hotel fully booked..

sampai je hotel, check in semua, hujan pulak..irfan pulak dah bising bila nak masuk waterpark..nasib baik hujan berhenti dalam kol 5 lebih..dapat la kami pegi hotspring by night...


posing dalam lift hotel..tgk rambut si irfan..masa ni belum potong rambut lagi...macam pompuan dah..ahakss


bergambar depan lost world hotel


cak...


meowww..comot je rupa dua beradik ni


time ni ramai org tgh keluar dari waterpark..ye la kan waterpark tutup kol 6...


jom pegi hotspring...buat2 senyum je tu sebab di paksa bergambar..dia tak nak bergambar sbb tak sabar2 nak masuk hotspring.. 
"irfan : jom la cepat..kang tutup kang camne.."



budak yg tak sabar2 nak masuk pool..sekali masuk terus confius sbb air panas...hehhehe...lama jugak baru si irfan nak masuk dalam air....ade beberapa pool kat hotspring ni..ni baby pool..temperature 37C je..takde la panas sgt..budak2 boleh mandi kat pool ni


dah berani sikit masuk dlm pool..tgk muka adik.. "anasss" kata nye


mula si irfan mmg takut nak masuk dlm pool sebab panas..tapi lama2 dia yg tak nak keluar...

ade byk pool lagi utk dewasa...temperature pun lain2...ade 40C, 43C dan 45C...saya tak try pun pool2 tu semua sbb jaga anak2...mr. irwan je yg mandi kat semua pool situ...alasan je jaga anak..sebenanrnye takut panass..sama je cam irfan..ahakss

kami masuk hotspring kol 6 lebih ptg...konon2 nye leh la lama2 dalam hotspring tu sampai tutup kol 10 mlm...tapi kol 7 lebih je dah larat nak berendam dlm air panas...hehehe..irfan je yg tak nak keluar2 dari pool...sayyidah pun dah merengek2 nak balik..

ok..esoknye baru masuk waterpark semua...bersambunggggg....





written by,

3 comments:

...sWeeT uMi... said...

wah best nye dpt g sini...umi je la lum sampai sini...diorg tu happy je nmpk hehehe...btul la wanie,irfan rmbt pjg dah nmpk cam pompuan ekekekeke...tapi maintain encem (^__^)

lieyalatif said...

kononnye raye cina ni nak gi sini...tapi sure ramai org kan....hotel pun sure penuh ni....tgh riki2 kemane nak pergi nie, tapi yg pasti mmg akan ke ipoh cny nanti....

comel irfan ngan rambut camtu....lain rupe die wanie...

CumiCumi said...

entrance brape?