looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, September 19, 2012

Aidilfitri 2012 - JPO



Raya ke 5 kami ke JB rumah sepupu mr. irwan...takde plan2 pun...pagi tu kami ke kg sri aman, masing dah tak tau nak ke mana..ada cadangan ajak g JB..maka nye, balik rumah, kemas2 baju, bertolak la ke JB...


Actually pegi ngan adik2 mr. irwan..2 kereta...tapi kami bertolak dulu...adik2 mr. irwan kol 2 pagi baru sampai...hehehehe

kami sampai pun dah lewat ptg..takde jalan ke mana2, cuma mlm tu kami jalan2 kat pasar borong pandan...saje mengenang masa lalu..masa saya bekerja kat jb dulu...ahakssss


Activitity kami di JB....


1. Johor Premium Outlet

saya takde shopping ape2 pun...saya ni bukan kaki shopping..takde nye pegi satu2 tempat semata2 nak shopping...tapi mr. irwan shopping la...dia shopping kat Adidas...mr. irwan je yg shopping, saya window shopping, sepupu dan adik2 mr. irwan, dok menunggu kami...heheheh..mesti diorang bosan..dah la cuaca agak panas..

ok layan gambar2 la pulak ye


hari sgt panas...masuk ke outlet2 baru lega sikit


irfan, cida dan cousin mereka

cousin dan pakcu irfan dan cida...


baby cida dah penat main lari...dah la panas..pakai baju hitam lak tu..berlengas habis


si abg tu tgh merajuk..saya tak bagi dia main lari2 kat situ...dah la ramai org...nak main kejar2 pulak tu...ishh


lepas mr. irwan dapat apa yg di hajati, kami pun bergerak la dari situ..puas hati mr .irwan dapat ape yg di cari...


dari JPO kami ke nusajaya pulak...next entry ye






written by,

2 comments:

atty's said...

bila ntah kty nak sampai kt JPO nie

Zana Md Nordin said...

he he he...JPO
zana duduk johor pun baru 1x pergi JPO....tak shopping pun almaklum harga barang2 kat situ rasa tak mampu nak di beli..he he he

suka tengok irfan nad cyda sedondon..nampak sangat dua beradik nie lasak kan wanie....ada jer kerja diaa nak buat