looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, September 26, 2012

Irfan meet Mister Maker




tau tak rancangan Mister Maker? kat channel cbeebies..sesiapa yg ade langgan unifi, dan ade hyyptv mesti tau Mister maker ni kan...

Mister Maker ni satu rancangan craft and art...favourite irfan dan cida...mmg hari2 takkan miss punya...so bila tau je Mister Maker ni ade buat tour kat Malaysia, irfan la paling excited...hari2 ajak pegi tgk Mister Maker...Hyyptv pulak bagi kami 2 passes untuk join workshop Misker Maker...mmg rezeki irfan la


Date : 9/9/12
Time : 2.30 pm
Venue : Menara TM


irfan tak sabar2 nak jumpa Mister Maker


 Charlie and Lola


dah register...baby cida pun excited jugak




 tgh tunggu Mister Maker...si cida tak sabar2...siap tanya "mana Mister Maker?..lambat nye"

mamat baju oren tu yg akan assist budak2 kat meja irfan...irfan yg mula2 mulut tak berhenti bercakap, terus senyap bila dok kat meja tu..huhuhu...dia kan pemalu org nye


tunggu punya tunggu..akhirnye Mister maker keluar jugak...yeayy...


 dah nak mula buat craft



alahai..senyap sunyi je si irfan ni


baby cida pun buat jugak tau...mula2 saya ingat nak bagi irfan je join..sebab kawasan workshop tu, parents tak boleh masuk...boleh tgk dari tepi je...takut kang cida nangis ke...takpun takut dia berebut ngan abang dia ke..tapi hakikat nye baby cida sgt behave...dia buat craft dia sendiri je...dgn dibantu oleh mamat baju oren la kan..heheheh


 last2...mr. irwan mengelat...dia pulak tolong si cida....ahaksss


ok dah siap craft...masa untuk bergambar dgn Mister Maker pulak


ape la budak2 ni...dapat bergambar dgn Mister Maker..tapi tak nak senyum pun





sebelum balik dapat ballon dan goodies bag dari cbeebies dan hyyptv...


tadaaa....wristband yg irfan buat


 ni baby cida buat


budak2 ni sgt happy dapat jumpa Mister Maker..dalam kereta mulut pot pet pot pet tak berhenti bercerita...sedangkan masa workshop tu mulut bagai di kunci..diam je...ish ish ish....si cida pulak , asyik la ajak la pegi tgk Mister Maker lagi...alahai baby...ingat Mister Maker tu dok kat Malaysia ke?






written by,

2 comments:

sitiezahim said...

cerita ni mmg budak2 suka. kat sini pon ada. tgk dia buat macam senang, tp bila kami nak buat, tak jadi jee..hehehhe

lieyalatif said...

wahhh satu aktiviti yg menarik ni wanie...best2.....cida pun sporting n berani try same...bagus2...