looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, September 25, 2012

A small celebration for her







Tahun ni celebrate kat rumah je kami berempat


Baby cida dah 3 tahun la...


 Blow the candle


 rambut budak ni dah panjang masuk mata la


cida dan abg irfan...tersengih2 je abg irfan bila adik tiup lilin, adik dapat hadiah...hehehe...jadinye dia pun tak sabar nak tunggu birthday dia lagi 3 minggu...ahaksss



 dua beradik ni..kejap berbaik, kejap bergaduh....


 abg irfan pun ade bagi hadiah kat adik


baby cida dah rasmi birthday present dia



mama : baby cida dah besar la...panggil kakak la pulak
cida : bukan la
mama : ye la, kakak la...nak adik baby tak macam hazim(cousin dia)?
cida : tak nak...
mama : kenapa tak nak?
cida : tak nak la...cida small lagi
mama : dah big la...dah boleh jadi kakak
cida : tak..small lagi..tak nak big


ok...baby cida ni mmg sgt manja k..dia nak jadi yg paling kecik sekali...tak nak besar2...ish ish ish




written by,

3 comments:

...sWeeT uMi... said...

happy belated besday cida :))

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

happy besday cida..

lieyalatif said...

wahh best2...dpt set dapur lagi...kecik2 dah prektis menjadi wanita pandai masak ni heheehehe...

amboi cida tak mo big yeak....manje nieh...