looking for unique and personalized gifts???

Friday, December 14, 2007

french toast

breakfast irfan semalam...habis sekeping roti dia makan...

cara2 nak buat semua org tau kan...mama masak french toast tu tak guna minyak..guna sikit unsalted butter..

2 comments:

Crystalblue said...

Salam,

Siang tadi ajak hubby pergi tengok condo yang wanie ngan husabnd beli tu...tapi kami tak cukup d/paymentlah.. kami nak kumpul dulu..

Awak plan nak masuk rumah ke tahun nie...dah siap bershoping nampaknyer..mesti banyak kena pakai duit kan...

Awak rajinlah...nanti kalau baby saya dah lahir nanti saya pun nak masak untuk dia...lagipun saya h/wife full time..

wanie said...

salam...
InsyaAllah wanie pindah masuk januari nanti...mmg byk pakai duit...byk barang nak kena beli..renovation lagi...pening2 kepala...

irfan ni cepat bosan satu2 makanan..dia makan sikit je..tu yg wanie pelbagaikan makanan dia...dengan harapan dia makan la byk sikit...tapi sikit jugak...2-3 suap je...