looking for unique and personalized gifts???

Thursday, October 22, 2009

abang dan adik

ape reaksi abg irfan bila dapat adik?...

mula2 irfan dtg melawat kami kat hospital dia macam merajuk...senyap je.. ngan saya pun dia tak nak cakap...dia tak nak tgk adik..bila org dukung dia suruh kiss adik, dia lari2...tapi tu sekejap je...tak lama lepas tu dia dah ok...kiss2 adik


sekarang,

abg irfan sgt sayang kat adik...sepanjang masa nak kiss adik...kalau adik nangis, dia yang akan pujuk dulu...bila adik dah menjerit baru la kelam kabut panggil saya..ahaksss....kalau nak pegi mana2, irfan mesti ingat adik dulu..adik mesti bawak, tak boleh tinggal...sayang betul abang irfan kat adik...ade sekali saya pura2 nak marah adik, sekali abang irfan yang nangis...sedih dia adik kena marah...


abg irfan selalu minta letak adik kat badan dia...



abang irfan suka baring sebelah adik..usap2 kepala, kiss adik...letak pipi kat adik..so sweet





written by,

12 comments:

RifQy NaZHaN RyZa said...

Tahniah for new baby..

n happy belated bday tuk irfan...
wah dah jadi abg dah..mesti syg adik ye...

-Azizah-

RifQy NaZHaN RyZa said...
This comment has been removed by the author.
Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

sweetnya...abang ipan dah jadi abang long yang baik..

☆ lieya latif ☆ said...

alalalalaal...lieya tgu2 citer ni wanie....sweet jek...tapi tang malu2 kucing tu kelako gak.....suke la pic yg last...penyayang sangat...ni kalo lieya dpt jumpe ni, nak usik irfan ..acah2 konon nak amik adik die...sure meraung kan...keh keh keh

Hannah said...

Wanie..bagusnyer Irfan mcm tuh. Bile la nak tgk wanie and baby nih. Dah habih pantang ker?

hatiberbunga said...

alala.. sweet nya..!

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ala comelnya abg irfan.. dia dah paham kasih syg...

azrine said...

alala..sweetnye dua beradik ni..

mrs khairul said...

ye wanie...mcm tu la kanda dulu..best kan tgk anak2...nnt bilo dh beso lg best tau..mcm kanda dgn adik dia..mcm kembar plak niza tgk..tak bole dipisahkan..bila sorg kena mara sorg lagi mesti nangis..

Mama Qaseh said...

Congrate's Yang for new baby..comelll sgt2..
Abg Irfan msti hepi sgt2 kn skng ni dh da kwn baru..
N ofcoss laa mamanya lagi hepi kan dh dpt sepasang pun..

eija28 said...

sweetnyer dua badek nie.....irfan tolong mama jaga adik yerk sayang...

Mimi said...

sweet sgt2 tgk gambar Irfan dgn adik atas dia..