looking for unique and personalized gifts???

Thursday, October 1, 2009

edisi hari raya la pulak

tahun ni kami beraya kat kg sri aman je...tak balik teluk intan pun...mr. irwan tak dapat cuti....


gambar2 time raya pun tak byk...cuma amik masa raya pertama je...saya tak larat pulak nak bergambar2 ni..ahakssss...


layan gambar2 si irfan di pagi raya ye


si irfan sibuk nak pakai kasut raya sendiri...masa ni tgh bersiap2 untuk balik kg sri aman sebelum sembahyang raya



irfan sekarang ni suka la buat macam2 aksi dan mimik muka kalau bergambar



macam2 gaya si irfan ni..tak nak posing elok2



kami yang masih bertiga masa raya pertama hari tu



raya pertama dan kedua kami beraya di kg sri aman je...sebab time tu ramai sedara2 mr. irwan dtg beraya...sampai ke mlm org dtg beraya....raya ke tiga baru la kami pegi beraya rumah sedara-mara mr. irwan....keluar beraya dari pagi sampai la ke malam...byk rumah kami pergi..sampai dah tak lalu nak makan dah...ahaksss...saya pulak dah kepenatan...


dan esoknye raya keempat saya bersalin...ahaksss...sempat la saya beraya..makan lemang dan kuih raya...hehehe






written by,

10 comments:

~~ciklinn~~ said...

salam wanie... pertama sekali akak nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin..... akak pohon ampun dan maaf kalau disepanjng perkanalan kita ada terlanjur kata yer...

n akak nak ucapkan tahniahhhhhh utk baby girl itu.... wah wah wah sukanya akak tgokkkkk baby girll.. geramm..

lupa lak sori tau lama akak tak jengukk sini... ni semua kerana akak mmg takleh langsung nak tgok skrinn... mulalah pale berdenyut2... alhamdulillah skrg dah ok sikit.. tu yg jenguk cik irfan tu...tup2 baru tau cik irfan dan jadi abg long.......

Puan Iza said...

sib baik sempat beraya kan wanie....:-)tak delah mengidam nnt nak mkn ketupat lemang masa pantang nnt hehehe...

mummysya said...

Selamat Hari Raya dear...

Maaf Zahir Batin

Dari

Mummysya dan Family
mummysya.com

neezareef said...

mujur ya wanie sempat mkn juadah raya..klu x merana la time pantang tu..heeh

fauzi-maya said...

ohhww..dah dpt baby baru ye.. congrats:)

Mimi said...

bb wanie mmg good girl..dia kasi chance mama dia makan mcm2 masa raya baru dia nak keluar..hihi

eija28 said...

sempat ler wanie mkn ketupat rendang kan...irfan handsome berbaju melayu....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

untung wanie dapat beraya dulu sebelum bersalin, dapat la merasa ketupat lemang semua. kalau bersalin awal, tak merasalah semua tu..

abg ipan sangat hensem.. tahun depan sedondon dengan adik yaya yer..

.: SharLeenZ :. said...

betul tu untung dapat sambut 1st syawal sblm bersalin.. bb kasik can tu kat mama dia posing2 dulu... amboi abg ipan dah pandai berdikari... dok pakai kasut senirik.. good boy laaa abg ipan yg encem...

Hirda Ibrahim said...

ensem abg long...
sampin irfan mcm hardy. senang leh baju melayu matching kaler apa pun kan?
wanie, bestnya sure posa penuh kan?