looking for unique and personalized gifts???

Thursday, January 6, 2011

2nd day-success



hari kedua school, saya hantar irfan sampai masuk kelas...esok saya hantar kat bawah je la..teacher yg akan bawak dia masuk kelas


time balik pulak, kali ni saya dan mr. irwan tunggu dalam keta je..nak tgk irfan naik van sendiri...


irfan tertgk2 kereta..macam kenal kereta depan tu ye...heheh



tgh beratur naik van

hari ni irfan tak pakai uniform...uniform baru dapat sepasang je


ok..irfan berjaya naik van sendiri..so esok tak yah nak intai2 dia lagi naik van time balik...tunggu kat rumah je..


sayyidah yg mengamuk dalam keta masa tgh tunggu si irfan naik van...ngamuk nak tido












written by,

6 comments:

Ciklinn said...

wah dah besar dah abg irfan.... dah school yerk.. comel lak ciklinn tgok budak2 beratur naik van tu.... alahai ciannyr adik.. nati dah besar baru leh ikut abg yer.... besar dah anak dara wanie

☆ lieya latif ☆ said...

good boy irfan....dah besar tgk irfan bile beratur2 naik van tu.....sunyi laa sayiddah abg dah gi school.....

atty's said...

wah..abg irfan dah masuk sekolah ye.
gudluck irfan

hOtMaMa said...

salam kenal mummy irfan :)
my shasya pun sekolah kt sini juga.. tp ur irfan 5yr kan.. hehe.. saya pun bedebar gak, sbb shasya 1st time nak van..

Ann Ishak said...

salam kenal wanie..suka baca pasal si kecil ifran dengan adiknya, seronok jer.

asmiera said...

salam wanie,jumpa ur blog bila google pasal GA tasik prima.then, tgk2 gambar sini, found out that irfan same class with my daughter. :). salam kenal ye.