looking for unique and personalized gifts???

Monday, January 4, 2010

we got the invite!!!

remember this post?


yeahaaa we got the invite to Nuffnang Friso Family Day out ...

Event tu pada hari sabtu lepas @ Kidzsport 1utama


of course yang paling excited adalah budak ini



budak ini pulak keje nye tido je..dah nak habis event baru la dia meragam...nasib baik...



event bermula dari 10 pagi hingga 2 petang...kami sampai agak awal...sebelum pukul 10 lagi...masa register, kids dapat t-shirt nuffnang friso..t-shirt tu alahai besarnye...boleh jadi gaun dah bila si irfan ni pakai...ahakss...


lepas register, berlari la si irfan kat dalam kidzsport tu...tak sabar nak main ball banyak2 katanye...ade aktiviti untuk budak2...aktiviti untuk mak bapak budak pun ade..ade talk untuk parents...sgt meriah ok...siap ade magic show lagi...irfan yang tgh seronok main pun boleh stop main nak tgk magic show...


irfan seronok betul la dapat main kat kidzsport tu...yang melayan nye tentula mr. irwan..saya pulak dukung si kecik ni...naik lenguh2 tangan...ahaksss....


lunch pun disediakan tau...siap ade kids meal lagi...tempat makan untuk budak2 asing dari tempat makan parents...


aktiviti penutup majlis tentula penyampaian hadiah...10 org dapat hadiah saguhati... dan hadiah utama nye percutian ke Disneyland Hong Kong...bestnye..dalam mimpi je la saya nak dapat grand price tu...hahahah...


cerita2 je la dulu ek...gambar2 kemudian la...gambar masih dalam kamera lagi...card reader pulak entah hilang ke mana...tak dapat la nak mengeluarkan gambar2 tu semua...gambar2 nye di entry2 berikutnye la ye...





written by,

2 comments:

neezareef said...

4 sure uolz have fun kt sana

maya amir said...

ohwww..sonotnye dpt join:)