looking for unique and personalized gifts???

Friday, May 25, 2012

Guangzhou - masa untuk jalan2

dah selesai shipping semua baru la leh jalan2..

mlm tu kami pegi Bei Jing Lu...kawasan untuk shopping retail...


naik mrt je nak ke bei jing lu


bila dua2 dah penat, si abang dok dlm stroller, si adik abah yg dukung guna sling





Esoknye dah nak balik dah...tapi flight tgh mlm...so lepas checkout kami jalan2 di Shiang Xia Jiu Lu...tempat shopping retail jugak...layan je la gambar2 ye










nak cerita satu pengalaman kat sana...tiap kali kami jalan sekeluarga, mesti ade yg tgk...siap kalau diorang dah jalan melepasi kami, siap toleh lagi...pelik jugak kan...mungkin sebab diorang pelik kami bawak 2 org anak...diorang kan boleh sorang anak je...ade sekali tu time kami makan, waiter dia tanya anak kami ni kembar ke...dah sah2 la sorang besar, sorang kecik kan...time naik teksi pun macam tu...ade driver teksi ni tanya Malaysia mmg boleh anak 2 ke...mr. irwan pun jawab la, anak 10 pun boleh...terkejut dia...katanye, diorang boleh anak sorang je..kalau nak lebih sorang, kena bayar ratus2 ribu...

satu lagi, diorang suka tgk baby syida...irfan diorang tak layan sgt..diorang cakap muka irfan macam cina sikit...mata tak besar kot...diorang suka tgk baby syida sebab mata dia besar...cantik mata besar katanye...hehehehe...


Kat Airport..tgh tunggu nak check in...flight kami hari jumaat pukul 1.15 pagi...sampai Malaysia dalam pukul  6 pagi 


Bye Guangzhou....





written by,

4 comments:

Mama Likha said...

bye bye guangzhou hhehe..

mama syida simple sgt bt entry :) kite nk pg jugak bln 9 ni, tp bukan nk shopping utk bisnes. sesaja jenjalan.. hehe. 4ari je.. tah ckup ke tak eh.. tgk wanie and family ni, wahhh byk btul yer... ada babyonlineshop ke? share lah dear :)

niwey baby syida mmg comel, tambah2 yg pkai skirt baju pink butterfly tu :)

Neeza.Areef said...

mcm tu ke kt sana
msti diorg nk anak ramai tp x mampu dah kna byo kan klu lebih..

Hirda Ibrahim said...

sukanya tgk syida.....
pandai pose... cutenya le hai dgn mini skirt camtu.
sebab tu la org sana suka tgk.

i want bb girl osoooooo

Anonymous said...

order xanax online xanax bars bad you - xanax show up drug test