looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, May 23, 2012

Guangzhou - masa utk shipping


Day 4

malamnye, bertungkus lumus la saya dan mr. irwan membungkus, menjahit guni..


antara barang2 kami...nasib baik la dapat tukar bilik besar...kalau tak mana la nak letak barang2 ni semua...
si kecik ni sibuk nak tolong angkat guni...macam larat je...ahaksss

tokey besar tgh khusyuk menjahit guni


ni antara barang yg saya bawak balik naik kapal terbang...tak leh bawak balik byk sgt...


penat dia tolong...hehehe...masa utk tido pulak


Day 5

Masa untuk uruskan shipping...

baru separuh...nak kena bawak turun lobby semua ni

irfan dan baby syida bergambar dgn kotak2 sebelum kotak2 ni di masukkan dalam lori


ni la tokey shipping yg kami guna...org malaysia yg tinggal kat guangzhou


hampir penuh satu lori


ok dah settle shipping...tunggu la lagi 3 minggu baru sampai Malaysia ye








written by,

11 comments:

Zana Md Nordin said...

wah...byknya wanie memborong
mmg puas hati ler kalau mcm tu kan...
ambil stok terus direct dari sana...

maya amir said...

ooo wanie mmg amek stok direct sana ye..lagi murah laa kn..

Neeza.Areef said...

x sabo nk tggu brg smpai hehe

atty's said...

fuh..byknya barang wanie..
brp agaknya cost shipping?

Hirda Ibrahim said...

part nk packing tu yg seksa skit kan?

hariz said...

salam... boleh sy dpt kn contact tokey shipping tu x? tq in advance

rio said...

salam, saya juga nak minta jasa baik tuan untuk nombor contact agen shipping tu. terima kasih

Anonymous said...

Salam,
byk gle! Siot woh!
Ada gak nk try survey kat chna lpas raya ni..
Sy pn nk tau c0ntact2 shiping agent nie..
Emel kat sy, ajim_90@hotmail.com

terima kasih ye.

Anonymous said...

as salam boleh email tokei shipping..

Anonymous said...

salam blh email contact tokei shipping to reezalhans@yahoo.com.my..tq

noor asmah halimi said...

Emel ke saya tokey shipping tq noorasmahhalimi@gmail.com