looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, May 2, 2012

semua dah settle kecuali packing


huhuhu..malasnye nak packing..ni kang last2 minit baru la settle packing...ahaksss


kami nak naik aeroplane...budak2 ni tak tak sabar2...dok mengira hari je...






nak ke mana ye?














nak ke sini je pun



lebih spesifik nak ke sini

** gambar2 dari en google



trip ni bukan nak jalan2 sgt pun...lebih kepada bussiness trip...saya kan menjual barang2 kanak2 online di KiddyGifts....so nak dekat raya dah ni, nak pegi Guangzhou la amik stok baru....


actually first time saya nak gi Guangzhou ni..tapi mr. irwan dah pernah pegi last year dgn member dia...mr. irwan la yg ajak pegi guangzhou ni...agak risau jugak la sebab saya bawak anak2 sekali...mesti diorang penat mengikut mama dia ni pegi memborong...tapi nak tinggal anak macam tak sampai hati...lagi2 si baby syida tu...mmg manja sgt dgn saya..tak boleh berenggang...makanye angkutla semua pegi sekali...hehehehe..harap2 semua nye berjalan lancar kat sana nanti...byk benda yg di risaukan ni..maklumla baru first time nak pegi...


seronok la irfan nak naik aeroplane ye..tapi sekolah ponteng seminggu..



written by,

3 comments:

lieyalatif said...

have a nice trip wanie...takpe, anak2 wanie baik2 sure behave jek nanti jalan2 tu.....

onniesham said...

enjoy your trip. slamat brshopping juga.

Zana Md Nordin said...

wah...bestnya wanie dah ke gongzhou
memang syurga memborong kat sana

enjoy u're trip dear