looking for unique and personalized gifts???

Thursday, August 6, 2009

confinement lady

nak tanya la...saya ingat nak cari confinement lady la...korang tau tak mana2 confinement lady area puchong ni..

cadang nak berpantang sendiri je...bukan ape, mak saya masih bekerja..kalau saya berpantang kat teluk intan pun mak saya tak dapat nak jaga 100%...lagipun saya fikir si irfan nak kena berjauhan ngan abahnye...mau 24 jam dia tanya abah mana..sekarang ni pun mr. irwan balik lambat je, mulut si irfan bising tanya abah mana...


tapi ni baru bercadang2 je...confinement lady pun tak jumpa lagi..kalau korang tau, bagitau saya ye..








written by,

12 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

oooo
wanie nak pantang sendiri erk
ok gark tu...

yelah, bila anak no 2 nie...kita dah tahu serba sedikit kan....

Mama Aqim said...

Ooo kali ni Wanie berpantang sendiri ye..nnt rin try servey2 kut2 ade confinement lady area sana.

As said...

terror la wanie nak pantang sendri... x la tau plak kat aner nak cari.. huhuhu..
susah kan bila xde org nak jaga... ditambah lak kiter ader anak lain.. huhuhu.. sure x terkejar sok

mrsjaddo said...

ermm..susah jugak kot nk cr area kl ni.lainlah kt kg kan..?
mungkin ada kot.
takpe,if i jumpa mane2 info.nnti bgtau..

yantz-yeem said...

ada satu tmpt kat puchong ni wani...mmbr kita ada berpantang kat sn...bagus gaks tmpt dia...asben smue boleh duk kat sana..jg baby, urut dll..

wani leh try contact kakak nie...kak suria : 013-3465248

nama tempat suria home spa....member kita ckp rate seminggu rm 600...tu siap penginapan, jaga baby, mkn minum, suami pon boleh stay sana kalau nak...tempat mmg selesa,,,100% melayu..try lah...

yantz-yeem said...

tempat tu area bt14, puchong...

Puan Gee said...

lagi dua bulan yer, wanie sihat?? bila due??

farah : m0mma HD said...

...hahhhh...tul wanie
skang ni ...kalau kita branak
ama je pon stay kat umah mak kan
tp semua kita kena buat sdiri kannn
hehhehe

kat penang ni adooo la....
tp tu si yant dah kasi tu
leh la try

kat penang ni pon rate dia lam seminggu dlm rm400

tp dia mai umah kita laa....

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun cam wanie gak.....kalo peknen lagi, insyallah nak pantang sendiri....sebab tak mo laa menyusahkan org tue, lagi pun dah tau serba sedikit penjagaan.....

selamat mencari ape yg dicari yea

Ayumieza said...

oo berpantang sendiri ye..inshaAllah klau ada nurul bgth ye...

neezareef said...

klu suami bersedia nk bantu btl2 bleh bepantang sndiri...tp klu suam2 kuku baik x yah..hiihi

Idida Aziz said...

askum wanie...dulu k ida pon dok carik gak...kat area puchong byk tau...senarai tu dh hilang plak..tp dpt dr forum...
dh try tanya confiment agencies cam shadira...??k ida dulu dh penuh...try ler