looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, August 19, 2009

update hari ni

takde update pun blog ni 2-3 hari ni...mr. irwan baru format pc ni...byk yang dia belum install...saya tak dapat la nak guna pc 2-3 hari ni...


dan hari ni pulak saya tak berapa sihat...rasa lemah je badan ni...rasa nak berehat2 je satu hari ni...tapi byk pulak benda nak kena buat hari ni...nak basuh baju2 baby, kemas baju2 dan barang2 baby, mop satu rumah...lama tak mop rumah...byk hasil tinggalan makanan si irfan dah...tak tau la larat ke tak nak buat semua tu...


semalam kami pegi belanja barang dapur lepas mr. irwan balik keje...mula2 ingat tak nak bawak si irfan..nak tinggal kat kg sri aman je...risau pulak nak bawak si irfan ni pegi tempat ramai2 org skarang ni..tapi mr. irwan cakap takde org nak tgk2 kan si irfan mlm2 kat kg sri aman...terpaksa la bawak jugak...kami sekeluarga pakai mask..termasuk la si irfan...tapi si irfan pakai main2..kejap pakai, kejap bukak..ye la rimas kan...saya pun rimas pakai mask...lagi la si irfan tu...mujur tak ramai sgt org kat situ...beli2 barang, terus balik je...barang2 belanja semalam pun belum sempat di kemas lagi...adoiilaaa


blog ni akan diupdate nanti2 la ye...tunggu saya sihat sikit






written by,

1 comments:

atty's said...

selamat menyambut ramadhan ..
takecare wanie..