looking for unique and personalized gifts???

Thursday, August 27, 2009

keseorangan hari ni

hari ni saya berbuka sorang2 je...mr. irwan balik lewat...so saya cuma masak yang paling simple je...untuk saya makan sorang je...tak selera berbuka sorang2 ni...ahakksss...mengada...


tapi saya buat kuih jugak...kang mr. irwan balik keje, lapar, ade jugak benda dia nak kunyah...mula2 ingat nak buat roti lapis daging...tapi daging nye takde pulak...cadang nak pegi kedai, tapi hujan pulak...


maka nye saya cuma buat ni je la


bread pudding je...ade kismis dan apple hijau dalam peti ais...letak je dalam bread pudding tu...letak cinnamon sikit...


si irfan mmg suka bread pudding...tak sempat sejuk dah minta nak makan



mau kang satu bekas tu dia sorang je yang hadap...





written by,

8 comments:

Hannah said...

hahaha..cayalah wani!...sama pulak menu dessert kite. Btw, Roti lapis daging tuh wat camne? nak resepi!

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

dalam sarat2 pun sempat wanie membaking. cayalah

fauzi-maya said...

hmm yummiee.. sedap tuh!;)

SheLa^^ZuL said...

sedapnye.. :)

yantz-yeem said...

sedapnyeeee....

zai@umiaiman said...

syokknyer irfan mkn.. seronok bila anak mau mkn kan.. aiman sy tu susah tul nk mkn .. tk tau nak wat cm ner dah

anese said...

Ini namanya org rajin malas..tapi kalu org malas, malas..haha..Pasar ramadhan here i come la jawapnya..haha!

Jue ~ mama DnD said...

wanie ni mmg rajin memasakkan... untung en.irwan & irfan..dpt tukang masak yg bukan sahaja rajin tp pandai masak & buat kuih bagai... sarat2 pun larat lg tu..