looking for unique and personalized gifts???

Monday, May 12, 2008

aktiviti hari minggu

weekend lepas tak bawak si kenit jalan mana2 pun....aku ade meeting hari sabtu sampai mlm....ahad pulak pepagi lagi hubby dah keluar pegi sepang...shoot gambar racing keta...kol 3 lebih baru balik...lepas tu gi rumah in laws...tolong kemas2 rumah....tak lama lagi adik hubby nak kawin...nak cat rumah semua...pecah bilik...irfan pulak bukan main seronok main lompat2 dengan pak ngah nye..

malam tu masing2 dah penat...ingat nak la bawak irfan keluar jalan2 sekejap..pegi beli barang dapur...tapi hubby dah penat sgt...hari ni harap2 tak kena stay back lagi la...penat woooo....

selalunye irfan ngan org lain dia tak nak sgt..malu...berkepit ngan kita je...tapi kalau ngan member hubby yg sorang ni dia mmg suka...sampai aku ngan hubby pun dia dah tak peduli....sabtu lepas lepas hantar aku pegi meeting, hubby gi lepak rumah kawan dia ni...irfan memang main ngan kawan hubby ni la...sampai bila kawan hubby ni nak masuk toilet, irfan leh nangis ketuk2 pintu toilet..sedangkan abah dia ade je kat situ...mmg irfan ni mmg suka ngan kawan hubby ni...dia rajin melayan irfan...

2 comments:

mommysarah said...

hye..bleh saya link?

Mommy said...

uih..suka dgn member hubby Wanie ke? mesti ada aura yg spesel kt dia yg buatkan Irfan suka..