looking for unique and personalized gifts???

Thursday, May 8, 2008

1'st day

hari ni first day aku masuk keje baru setelah menganggur dari bulan mac....sekarang aku keje kat damansara perdana...agak jauh jugak la...hubby kena hantar aku dulu baru dia pegi keje...kesian dia...dah la jalan ke sini mmg jem....balik keje nanti pun dia kena meredah jem untuk jemput aku, lepas tu meredah jem utk balik rumah....tak taula pukul berapa sampai rumah nanti...

hari ni baru introduction...boss aku baru bagi keje sikit2....ade beberapa org yg aku kenal kat company...tapi diorang kat site....aku kat hq....company ni subcon untuk company yg aku keje sebelum ni masa kat jb dulu....mmg ramai jugak la yg aku kenal...environment kat sini ok...aku nanti kena selalu outstation pegi site...melaka, johor...semua hospital area selatan yang company ni beri service...camne tu?...

1 comments:

arine said...

wah, dah dapat job sekarang nih... tahniah la..selalu ke kena p outstation?